Хороскоп за 28 ноември, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Овен

Днес ентусиазмът ви завладява и може да се справите дори с най-големите предизвикателства. Възможно е да получите оферта, покана, която сте очаквали от дълго време, или добра новина. Внимавайте с новите романтични запознанства.

Телец 

Щастливо съвпадение на нещата ще помогне да разрешите проблеми, които ви преследват от дълго време. Справяте се с трудностите доста бързо. Следобед ще имате възможност да установите полезни контакти. Вечерта отдайте на почивка

Близнаци

Необходимо е да проверявате и анализирате всяка нова информация и да не вярвата на всичко, което твърдят околните. В личния живот не всичко е толкова просто, възможни са сериозни конфликти с партньор. Може да се разочаровате от нещо. Изобщо, сведете своята активност до минимум.

Рак 

Това не е подходящият ден за поемане на излишни рискове. Внимавайте и постъпвайте правилно, тази предвидливост ще ви помогне да избегнете сериозни проблеми. Импулсивните покупки няма да донесат желаното удовлетворение и най-вече ще навредят на бюджета ви.

Лъв 

Добре ще е да анализирате грешките си и да се поучите от този ценен житейски опит. Получените знания ще бъдат полезни в близко бъдеще. Не слушайте съветите на другите, разчитайте на вътрешния си глас. Интуицията ще ви води по пътя ви.

Дева 

Вашата откровеност може да провокира конфликтни ситуации. Понякога ви е трудно да си държите устата затворена и една излишна дума може да засегне близките ви. Ако не се водите от емоциите си, а проявите сдържаност и разум, има шанс проблемът да бъде решен по-бързо, отколкото сте очаквали.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар