Придворни: Уилям и Чарлз винаги ще си останат съперници за трона!

Гласувайте за статията

Придворни разкриват, че Уилям и Чарлз винаги ще са на нож

Кралски експерти предупреждават, че принцовете Уилям и Чарлз винаги ще имат проблеми в отношенията си, тъй като продължават да се „състезават за трона“. Кралския биограф Пени Джуниър заяви, че баща и син стават все по-отдалечени един от друг с увеличаването на кралските им задължения.

Страховете за здравето на кралицата се увеличиха през последните седмици и това наложи допълнително увеличение на ангажиментите за Чарлз и Уилям. Но докато принцът на Уелс малко по малко се опитва да диктува управлението на страната, все повече са хората, които предпочитат да работят с Уилям по държавните въпроси.

Пред „Нюзуик“ Джуниър заяви, конкуренцията между двойката е доста напрегната и в един момент може да стане проблематична. „Мисля, че за тях винаги ще е малко трудно да общуват. Те са двама души, които имат много сходна работа. Всички бащи и синове в някаква степен се конкурират, но тук е по-осезаемо. Чарлз отказва да отстъпи управлението на Уилям. И мисля, че това винаги ще бъде проблем за тях“.

В същото време Кейт и Уилям неведнъж са изразявали притеснението си от натоварването на Чарлз. „Искаме той да бъде по-дълго с нас, но той е толкова отдаден на работата си. Не спи по цели нощи, а понякога сутрин го намираме задрямал в кабинета, наведен над поредните документи“, призна в свое интервю херцогът.

Уилям и Чарлз - все повече конкуренти сн. Инстаграм

Уилям и Чарлз – все повече конкуренти сн. Инстаграм

Самият Чарлз отлично си дава сметка, че не е в първа младост, но упорито се опитва да докаже, че може да управлява държавата. И е способен да застане начело, след като майка му се оттегли. В същото време все повече се налага мнението, че принц Уилям трябва да поеме тежестта на короната. Нещо, което самият той никога открито не е заявявал, но според приближените му предпочита да се случи сега. Въпреки че Кейт би искала още малко време свобода, поне докато децата им пораснат още малко, пише „Мирър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар