Неочаквано: Йожени и Беатрис получават жилището на Меган и Хари в Кенсингтън?

Неочаквано: Йожени и Беатрис получават жилището на Меган и Хари в Кенсингтън?
2 (40%) 2 votes

Йожени и Беатрис получават жилището на Меган и Хари в Кенсингтън

Уилям и Кейт много скоро може да се сдобият с нови съседи. След като стана ясно, че 21-стайния апартамент А1, който бе предвиден за резиденция на Меган и Хари няма да се използва, принцесите Беатрис и Йожени се спрягат за новите обитателки на луксозния комплекс.

Кейт и Уилям живеят от години в апартамент 1, а съседното жилище, разполага с 20 стаи, включително пет приемни, три главни спални и две детски. Имотът бе собственост на херцогът на Глостър и съпругата му, но през 2019-а година те се преместиха в провинцията. На жилището се направи основен ремонт, а планът беше там да заживеят Меган и Хари.

След като те няма да обитават този дом, вече се предполага, че или принцеса Беатрис, или Йожени ще се настани в новото жилище със семейството си. Говори се също така, че се обсъжда преустройство на жилището и то може да се ползва и от двете сестри, пише „Мирър“.

Дворецът Кенсингтън е собственост на кралицата, но напоследък се говори, че принц Чарлз е решил да го вземе под свое управление и да го затвори. Вместо да настани там роднините си. Още повече, че останалите членове на фамилията имат собствени жилища. Така, наскоро стана ясно, че жилището на принцеса Ан е нейна лична собственост, а не е част от притежанията на короната. И ще бъде предаден във владение на децата й, когато тя умре.

Йожени и Беатрис получават дома на Меган и Хари? сн. Фейсбук

Йожени и Беатрис получават дома на Меган и Хари? сн. Фейсбук

Междувременно изборът на наемател за апартамент А1 тече с пълна сила. Въпреки че желаещи с дълбоки джобове не липсват, твърди се, че е малко вероятно някой извън семейството да се настани там. От друга страна Йожени в момента обитава имението „Фрогмор“, което бе подарено на Меган и Хари от кралицата. Беатрис пък живее в двореца Сейнт Джеймс, където със съпруга си отглежда бебето Сиена, родено на 18 септември. Мнозина смятат, че може би тя ще избере да живее там.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар