Разкритие: Елизабет Втора с личен номер, който имат само двама души на планетата (И те не са Уилям и Чарлз)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора има личен телефон, но само двама души знаят номера му

Елизабет Втора може да е на 95, но не изостава от модните технологии. Монархът разполага с личен телефон, който обаче е толкова секретен, че дори собствените й синове не знаят номера. Кралицата е предоставила номера му само на двама души. И те са единствените хора на планетата, които имат достъп до нея 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Противно на очакванията, единият не е нито принц Филип, нито принц Чарлз. Ако някой от синовете или внуците й иска да се свърже с нея, той отправя молба по обичайните канали. Това важи и за останалите й придворни и роднини.

Кралския коментатор Джонатан Сасердоти заяви, че тя използва Samsung с пълно антихакерско покритие направено от Ми6. Пред тв водещата Кристина Гарибалди той призна „Има само двама души с които тя говори по този телефон. Единият е дъщеря й – принцеса Ан, а другият е нейният състезателен мениджър Джон Уорън.

„За тези двамата тя винаги е на разположение. Джон е зет на приятеля й от детските й години графа на Карнарвон, а домът му е замъкът Хайклер в Бъркшир. Зрителите добре го познават, това е имението Даунтън от сериала“, завършва той, пише „Мирър“

Уорън може да звъни на кралицата когато пожелае, а и тя често му се обажда, за да се поинтересува за една или друга гонка. Той е и един от водещите коневъди в света и се занимава дори с конете на кралицата.

Елизабет Втора сн. Уикипедия

Елизабет Втора сн. Уикипедия

Що се отнася до останалите членове на семейството, ако искат да разговарят с кралицата, първо трябва да минат през личния й секретар или иконома в домакинството. Елизабет по принцип не държи на строгия церемониал, но определено внимателно избира на кого да даде достъп до личното си пространство. Особено що се отнася до членовете на семейството й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар