За нея и кралицата тъжи: Единствената избраница на принц Хари, която цяла Англия одобряваше (И защо не се ожени за нея?)

Гласувайте за статията

Единствената избраница на принц Хари, която цяла Англия одобряваше

Преди да се ожени за Меган Маркъл, принц Хари постоянно поддържаше връзка с множество красиви момичета. Но една от тях несъмнено бе спечелила одобрението на всички.

Въпреки че много от приятелките му се надяваха, че някоя от тях ще се омъжи за принца, имаше и такива, които се радваха, че вече не са част от тази история.

Една от тях е бившият модел Флорънс Сейнт Джордж. Тази млада жена все още се смята от мнозина за най-красивата бивша приятелка на принц Хари. И може би една от най-атрактивните дами, които можеха да са принцеси. С отлично образование, обноски, културно поведение и безупречни маниери, младата дама определено се радваше на одобрението и на кралицата.

Говори се, че дори в кралския дворец са гледали с надежда на връзката им. За съжаление всичко приключило доста тихо, въпреки че отделни слухове за връзката им се появяваха. Съвсем наскоро красивата Флорънс проговори за първи път за срещите си с принц Хари. Досега красавицата мълчеше, но наскоро взе решение да сподели защо са се разделили. Без да разкрива каквито и да било подробности от отношенията им.

Хари и Флорънс бяха заедно през 2011 г., но най-големият проблем по време на срещите им беше медийното внимание. Както Флорънс посочи, личният й живот внезапно приключил, когато започнала да се среща с принца.

„Всичките ми приятели от училище бяха подлагани на разпити, а баща ми беше непрекъснато обсаждан от репортери на входната ни врата“, каза тя, цитират от tocka.com.mk.

Краят на приказката

Идилията между двамата обаче не продължи дълго. И в крайна сметка те се разделиха. Флорънс обаче не остана дълго време сама. Тя се омъжи за мултимилионера Хенри Сейнт Джордж през 2014 г. и каза:

„Свалям шапка пред хората, които могат да живеят по този начин, но знаех, че не мога да го направя.

Единствената избраница на Хари, която и дворецът одобри сн. Интернет

Единствената избраница на Хари, която и дворецът одобри сн. Интернет

Тя допълни, че макар тогава да е била тъжна, че се е разделила с Хари, днес не съжалява за раздялата им. Двамата останали приятели до сватбата му с Меган, когато съпругата му настояла да прекратят всички контакти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар