Тревога в САЩ заради Байдън: Президентът спи, а страната е пред катастрофа! (Снимки)

Гласувайте за статията

Тревога в САЩ заради Байдън

Изборът на Джо Байдън за президент на САЩ имаше за цел освободи страната от диктатурата на Тръмп и да очертае либерално и спокойно управление в следващите десет години. Вместо това държавата върви към катастрофа, а спящия президент явно е предал юздите в ръцете на вицепрезидента Камала Харис, която не изглежда да има достатъчно опит или сила, за да се справи с всички предизвикателства.

Напоследък Ню Йорк, който минаваше за относително спокоен град последните 20 години, отново е на върха на класациите с убийства, престъпления и обири. В класацията го следва Чикаго – някои части там са военни зони. Само за един уикенд миналия месец бяха простреляни над 28 души, от които шестима изгубиха живота си.

Сан Франциско се е превърнал в столица на кражбите в магазини в САЩ. Банди безнаказано плячкосват луксозни магазини, ограбвайки рафтовете.

Полицията пък често не се вижда никъде. Или се появяват когато престъпниците вече са изчезнали. А антиполицейския климат продължава да насърчава престъпността.

САЩ се разпада, но Джо Байдън не предприема никакви действия в нарастващата криза, която се задава. Президентът нищо не казва, а и не изглежда да го е грижа.

Снимка на Байдън по време на официална среща, докато спи, видимо неинтересуващ се от каквито и да е проблеми, даде само още повече гориво на опонентите му, пише „Дейли мейл“.

В същото време администрацията изостави и стената, която се строеше по границата с Мексико. Така от север нахлуха милиони мигранти, разчитащи, че Байдън ще бъде по-благосклонен към тях.

Снимката на Джо Байдън се превърна в символ за безволието на Белия дом сн. Туитър

Снимката на Джо Байдън се превърна в символ за безволието на Белия дом сн. Туитър

Администрацията в Белия дом изглежда видимо незаинтересована от случващото се в САЩ. А предвид ширещата се престъпност и масовата пандемия положението няма да става по-розово. Вече се говори за завръщането на Тръмп на бял кон през 2026-а година. Още повече, че одобрението към Байдън определено се срива. Както и доверието към демократите. А мнозина са убедени, че той трябва още сега да се оттегли, тъй като не е способен да изпълнява задълженията си на президент.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар