Драгана Миркович изненада с признание: Отказах на Ван Дам! (Още за куриоза)

Драгана Миркович изненада с признание: Отказах на Ван Дам! (Още за куриоза)
5 (100%) 1 vote

Драгана Миркович отказала на Ван Дам

Певицата Драгана Миркович е сред емблемите на сръбската музика. Тя рядко разказва за личния си живот, а още по-рядко коментира връзките си. Затова и признанията й, че преди години е отказала на Жан Клод Ван Дам изненада всички.

Наскоро певицата даде интервю, в което се върна назад в миналото и с усмивка сподели за познанството си с холивудската звезда. А срещата бе свързана с плановете й за предстоящите коледни празници.

Драгана разкри, че ще прекара новогодишните и коледните празници в родната си Сърбия, защото, както сама признава, страната много й липсва.. А разговорът се завъртя и около филмовата и музикалната й кариера.

Попитана дали би искала да направи филм за живота си, както и за връзките си, Драгана изненадващо сподели, че преди години е получила предложение от Ван Дам, което твърдо е отхвърлила. И то в повече от едно отношение.

„Ако някой друг беше на мое място, сигурно щеше да направи всичко, за да получи подобно предложение. Но мен не ме интересуваше. Жан-Клод Ван Дам веднъж ми предложи да участвам в негов филм, но аз не отказах. Още повече, че преди това станахме много близки приятели. Затова не исках той да мисли, че използвам нашето приятелство. Не искам да правя филми за живота си, а да изживея мечтите си“, споделя още Драгана, цитират от ubavinaizdravje.mk.

По време на интервюто, приятели на звездата заявиха, че тя наистина е много лоялен приятел на сцената и признаха, че им е помагала много, когато най-много са имали нужда от това.

Драгана Миркович сн. Инстаграм

Драгана Миркович сн. Инстаграм

Драгана Миркович каза, че никога не е търсила изгода в приятелствата и затова ги подхранва с години. Но се радва, че успява да помогне, когато някой има нужда от нейната помощ. И не очаква в бъдеще да й се връщат жестовете под формата на услуги.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар