След като Джей Ло го заряза: Алекс Родригес се помирява с бившата си

Гласувайте за статията

Джей Ло го заряза, Алекс Родригес се помирява с бившата си съпруга

След като Дженифър Лопес го заряза, Алекс Родригес се помирява спешно с бившата си съпруга. Бившият спортист сподели снимки от празника за Деня на благодарността, на които позира с екс половинката си Синтия Скъртис.

Бившата двойка, на 46 и 48 години, празнуваха заедно с двете си дъщери Наташа и Ела, съответно на 17 и 13 години.

Алекс и Синтия бяха женени от 2002 до 2008 година, преди Скъртис да се разведе с мъжа си. Тя посочи като причина емоционално изоставяне и изневери по време на брака им.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделиха през април месец, след като на три пъти отлагаха сватбата. Певицата дори беше заявила в свое интервю, че горчиво съжалява за раздялата им. И смята разрива им за едно от най-тежките решения, които някога е взимала.

Заради пандемията Алекс и Дженифър на три пъти променяха плановете си за сватбата. Във връзката им обаче се промъкнаха и слухове, че той е започнал да кръшка на певицата с бившата си. До колко тези слухове бяха истина така и не се разбра, но Дженифър го заряза, а скоро след това започна да излиза с Бен Афлек.

Вече упорито се твърди, че двамата смятат да се оженят след пандемията, а междувременно Алекс не изглежда особено разстроен от разрива си с певицата. Той дори написа под снимките „Семейство, пуйка и футбол. Честит Ден на благодарността на всички“.

Родригес рядко споделя кадри на семейството си, но този път изглежда реши да покаже и нежната си страна. Бизнесменът демонстрира също и че е прежалил екс годеницата си. Той реагира доста бурно при раздялата им и Дженифър с месеци се оплакваше, че я преследва.

Алекс Родригес се събра с бившата си за празниците сн. Инстаграм

Алекс Родригес се събра с бившата си за празниците сн. Инстаграм

След като се разбра, че тя го е заменила с Бен Афлек и няколко неудобни срещи, той демонстрира авантюри с доста по-млади красавици. Докато накрая се опита да се помири с бившата си съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар