Бивша на Хари: Бях тъжна, че скъсахме,но сега съм благодарна! (Вижте най-красивото му гадже – Снимки)

Бивша на Хари: Бях тъжна, че скъсахме,но сега съм благодарна! (Вижте най-красивото му гадже – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Преди сватбата с Меган, принцът бе известен с аферите си с различни красавици

Принц Хари, който се укроти след сватбата с Меган Маркъл бе смятан за черна овца в кралското семейство. Имаше многобройни връзки с много млади жени, но една от най-красивите до днес е приятелката му Флорънс Санд Джордж.

Тя една от ония момичета, които се радват, че не са се омъжили за принца. Скоро тя говори за романса си с сина на Уелския принц. Красавицата разказа отношенията си с Хари. Двамата били двойка през 2011 г.

Флорънс призна, че най-голям проблем за нея се оказало медийното внимание, на което били подложени. Личният й живот сякаш бил прекъснат когато започнала да се среща в кралския внук.

Бившето гадже на принца Флорънс Санд Джордж

На медиен тормоз били подложени нейните приятели и съученици, а баща й бил преследван от репортери до входа на жилището им.

През 2014 г Флорънс сключва брак с мултимилионера Хенри Сейнт Джордж и тогава призна: „Не мога да си представя да живея така, шапка свалям на ония, на които не им пука”

И допълва, че в началото когато скъсали с Хари била тъжна, но сега е благодарна, че са се разделили.

Преди аферата с принца красавицата бе във връзка с пилота от Формула 1 Дженсън Бътън и прекаленото медийно внимание никак не й е чуждо.

Тя призна, че след раздялата с херцога запазили добрите си отношения, но след сватбата с Меган той не поддържа връзка с нито една от бившите си, предават от tocka.com.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар