Хороскоп за 27 ноември, събота – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ОВЕН

Не се поддавайте на спонтанни желания, защото денят е подходящ за важни дела. Със сигурност ще имате време за забавление, приятно общуване и релакс, но първо изберете полезното, а след това приятното. Денят е подходящ за решаване и на финансови въпроси, така че действайте!

ТЕЛЕЦ

Сутринта събитията може да не се развият по предварително намисления от вас план. Това определено няма да ви допадне. Днес е важно да се справите с досадата, която понякога ви завладява и да не провокирате конфликти. Ситуацията постепенно ще се подобрява и следобедът ще е по-обещаващ.

БЛИЗНАЦИ

Очертава се динамичен ден, който носи своите изненади. Няма много да върви по план, но вие ще сте доволни от възможността да импровизирате, да измислите нещо ново и да съживите стари проекти. Вероятни са парични приходи. Можете да правите покупки, като се доверите на интуицията си да ви помогне да изберете подходящите за вас неща.

РАК

Днес притесненията ще са повече, отколкото сте очаквали. Ще има ситуации, които изискват незабавно действие, а и някой близък се нуждае от вашата помощ. Ще успеете да направите всичко, което сте планирали, дори повече от това. Опитайте се обаче да не се претоварвате и да отделите повече време за релакс.

ЛЪВ

Задава се един благоприятен ден за общуване. Винаги намирате правилните думи и знаете какво искат да чуят другите. Вероятни са парични постъпления, включително и такива от неочаквани източници. Те се оказват много полезни – можете да направите някои незадължителни, но приятни разхищения.

ДЕВА

На хоризонта е един прекрасен ден, ползотворен и интересен. Преди обед са възможни някои недоразумения или досадни инциденти. Но това ще са дреболии, така че няма за какво да се притеснявате. Всичко ще се уреди много скоро. Следобедът ще е по-добър и ще радва много от вас с удачни съвпадения.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.