Хороскоп за 26 ноември, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Въпреки че денят е динамичен, не бързайте с взимането на решения. Може да звучи парадоксално, но това е достатъчно условие за един успешен ден. Правилните отговори на въпросите не винаги ще са на повърхността и трябва да положите значителни усилия, за да стигнете до тях. Помагат ви и новите познати. Предстои ви началото на приятелство или романтична връзка.

СКОРПИОН

Очертава се един отличен ден. Може да се захванете с това, което е било замислено преди много време, или да приложите идеи, които изглеждат твърде дръзки. Тъй като сте убедени, че ще успеете, хората около вас, са готови да работят усилено, за да ви подкрепят. Вечерта ще е интересна и приятна в компанията на приятели.

СТРЕЛЕЦ

На хоризонта е един благоприятен ден за срещи с хора, които са важни за вас, както и за обсъждане на сериозни въпроси. Ще успеете да намерите верните доводи и да постигнете разбирателство по спорните въпроси. Споразуменията, постигнати днес, ще ви позволят да гледате на бъдещето с повече увереност и оптимизъм.

КОЗИРОГ

Денят ще бъде успешен, ако не говорите и не правите всичко, което ви хрумне на момента, а се опитате да оцените възможните последици от действията и думите си. Идеите, които изплуват на преден план сега, ще бъдат приложени по-късно. Вероятни са непланирани срещи или неочаквани посещения.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня е добро за важен разговор. Ще успеете да намерите общ език и да се споразумеете за някои съвместни действия, които ще увеличат приходите ви. Денят е подходящ и да погледнете финансите си. Не рискувайте да давате пари назаем. Новина ще ви изненада.

РИБИ

Днес успявате да държите емоциите си под контрол, а това е много полезно, защото ви позволява да избегнете неприятни моменти и грешки, които трудно могат да бъдат бързо поправени. Опитвате се да помогнете на всички. Благоприятен ден по отношение на личните отношения.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар