Хороскоп за 26 ноември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

И днес сте нетърпеливи и искате всичките ви желания да се сбъднат тук и сега. Промените може да не се развиват толкова бързо, колкото бихте желали и тази тенденция едва ли ще се наруши. Не трябва да се захващате с нещо ново, ако не сте сигурни, че моментът е подходящ.

ТЕЛЕЦ

Денят е подходящ за комуникация със стари приятели или с хора, които ви разбират добре и знаят с какви трудности се сблъсквате и защо действате така, а не по друг начин. Спокойно може да обсъждате някои важни теми. Ще получите добър съвет. Възможно е да се справите с някои семейни проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Не хабете енергията си за дреболии и не приемайте критиките много присърце. Днес сте по-уязвими от обикновено и лесно може да загубите самоконтрола. Хубаво е, ако наблизо има хора, които знаят как да ви подкрепят и да ви развеселят. Много от вас ще получат вдъхновение от нови неща.

РАК

Добър ден за очертаване на бъдещи планове. Ясно ви е как могат да се развият събитията и ще успеете  до голяма степен да ги насочете в правилната посока. Не бързайте да споделяте идеите си с околните. Твърде рано е някой да ги оцени по достойнство. Единствената област, в която се изисква предпазливост, са финансите.

ЛЪВ

Днес действайте спокойно и съзнателно забавете темпото. Не подхващайте нови задачи, а довършете вече започнатите. Денят е подходящ за общуване и релакс. Неочаквано пътуване ще го направи още по-приятен. Вие сте искрени с любимите си хора, те го оценяват подобаващо и ви подкрепят. Ще останете доволни от новините, споделени от близките.

ДЕВА

Справяте се отлично с много неща, както вече познати, така и напълно нови. Благодарение на подкрепата, която ще получите, ще се прескочите възникналите препятствия. Находчивостта и въображението ще ви помагат да преодолеете трудностите. Идеите, които имате днес, едва ли биха могли да хрумнат на някой друг, така че действайте самостоятелно.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар