Принцеса Шарлийн „едва не умря“ след операция на синусите (Последни новини за състоянието й)

Принцеса Шарлийн едва не умря след инфекция на синусите сн. Инстаграм
1

Принцеса Шарлийн „почти умря“ след операция на синусите

Принцеса Шарлийн едва не умря след операция на синусите. Инфекция в носоглътката принуди принцесата да се подложи на серия интервенции в Южна Африка. Преди две седмици тя се завърна в Монако, за да бъде до семейството и децата си. За всеобщо съжаление тя не успя да прекара повече от две седмици с децата си, преди да настанена в нова клиника извън Монако. Където в момента се борят за живота й.

„Шарлийн си даваше сметка, че имаше нужда от помощ. Колкото и да й беше тежко, тя се раздели с децата и замина, за да се лекува“, заяви Албер. Придворни споделят, че принцесата е загубила повече от половината си тегло и състоянието й изобщо не е цветущо. При това слуховете, че има проблеми между нея и Албер допълнително я напрягали.

Принцът е лаконичен относно това къде е съпругата му, но според някои слухове тя се лекува в частна клиника в Париж. Принцесата на Монако прекара в болница повечето време през последната година. Тя беше в Южна Африка през януари във връзка с кампания в подкрепа на носорозите, пише „Дейли мейл“. По-късно премина през различни интервенции, но се наложи да остане в клиника там, докато приключи всичко.

Принцеса Шарлийн едва не умря след инфекция на синусите сн. Инстаграм
Принцеса Шарлийн едва не умря след инфекция на синусите сн. Инстаграм

Непрестанните публикации в пресата, че Албер й изневерява и тя не иска децата им я принудиха да се върне отново в Монако. При това въпреки лекарските предписания. Пътуването обаче се оказа наистина изключително опасно за нея. От кралския двор твърдо отказват да разкрият подробности, споделяйки само, че състоянието й е критично. Но лекарите се борят, за да й помогнат да се възстанови от инфекцията. И да заживее пълноценно отново, твърди журналът „Пейдж сикс“. Приятели на принцесата пък твърдят, че незнайно защо дворецът омаловажа ситуацията. „Не знаем защо заболяването й се представя като психически или емоционален проблем. Тя едва не умря при една операциите“, коментират те.

1 коментар
  1. дилататор казва

    има хубава голяма уста, дано долу да е по-стегната

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.