Принцеса Шарлийн „едва не умря“ след операция на синусите (Последни новини за състоянието й)

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлийн „почти умря“ след операция на синусите

Принцеса Шарлийн едва не умря след операция на синусите. Инфекция в носоглътката принуди принцесата да се подложи на серия интервенции в Южна Африка. Преди две седмици тя се завърна в Монако, за да бъде до семейството и децата си. За всеобщо съжаление тя не успя да прекара повече от две седмици с децата си, преди да настанена в нова клиника извън Монако. Където в момента се борят за живота й.

„Шарлийн си даваше сметка, че имаше нужда от помощ. Колкото и да й беше тежко, тя се раздели с децата и замина, за да се лекува“, заяви Албер. Придворни споделят, че принцесата е загубила повече от половината си тегло и състоянието й изобщо не е цветущо. При това слуховете, че има проблеми между нея и Албер допълнително я напрягали.

Принцът е лаконичен относно това къде е съпругата му, но според някои слухове тя се лекува в частна клиника в Париж. Принцесата на Монако прекара в болница повечето време през последната година. Тя беше в Южна Африка през януари във връзка с кампания в подкрепа на носорозите, пише „Дейли мейл“. По-късно премина през различни интервенции, но се наложи да остане в клиника там, докато приключи всичко.

Принцеса Шарлийн едва не умря след инфекция на синусите сн. Инстаграм

Принцеса Шарлийн едва не умря след инфекция на синусите сн. Инстаграм

Непрестанните публикации в пресата, че Албер й изневерява и тя не иска децата им я принудиха да се върне отново в Монако. При това въпреки лекарските предписания. Пътуването обаче се оказа наистина изключително опасно за нея. От кралския двор твърдо отказват да разкрият подробности, споделяйки само, че състоянието й е критично. Но лекарите се борят, за да й помогнат да се възстанови от инфекцията. И да заживее пълноценно отново, твърди журналът „Пейдж сикс“. Приятели на принцесата пък твърдят, че незнайно защо дворецът омаловажа ситуацията. „Не знаем защо заболяването й се представя като психически или емоционален проблем. Тя едва не умря при една операциите“, коментират те.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Принцеса Шарлийн „едва не умря“ след операция на синусите (Последни новини за състоянието й)”

  1. дилататор

    Ное. 27. 2021

    има хубава голяма уста, дано долу да е по-стегната

Добавете коментар