Още една изненада във „Фермата“ Преглеждания: 4459

0
Оценете този post

Бизнесменът се разочарова сериозно от сексапилната брюнетка

Колкото по-малко време остава до финала на „Фермата“, толкова по-напечено става в стопанството.

Повече от видно е, че участниците се намират на етап, в който всеки играе за себе си и крои планове да забие нож в гърба на отсрещния.

"Фермата"
Бизнесменът се разочарова сериозно от сексапилната брюнетка

Междувременно във Фермата се разрази поредната романтична любовна история. За съжаление обаче краят й дойде много бързо и не бе никак добър.
Зрителите станаха свидетели на това как предприемачът Любо рязко изстина към красивата Лора. За никого не е тайна, че той си падна по нея още в началото на „Фермата“.

През последните няколко дни той се възползваше от всеки удобен момент, за да се усамотят с нея. Всеки път, когато това се случеше, Любо даряваше Лора със страстни прегръдки. Сякаш и двамата забравяха, че извън стопанството Лора има дългогодишна връзка.

В един момент обаче разведеният бизнесмен се разочарова от сексапилната брюнетка. Това се случи, след като Лора призна за ужаса си от предстоящите битки на Арената и от по-силните си потенциални съперници. Тя изпитва най-голям страх от козметичката Мартина и тираджийката Живка.

Любо се подразни от поведението й и реши, че тя не само е страхлива, а и недостойна.
„Бесен съм! Аз съм спортист и когато погледна един човек в лицето мога да преценя дали в него има страх или не. При Лора шубето е голям страх“, отсече ядосано той. Веднага след това бизнесменът обърна гръб на хубавицата, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.