Наталия Симеонова се промени до неузнаваемост (ФОТО) Преглеждания: 2212

0
Оценете този post

Резултатът е повече от добър

Феята на любовта Наталия Симеонова се е променила до неузнаваемост.

За никого не е тайна, че в продължение на години тя се бори с наднормено тегло.
Наталия Симеонова успя за пореден път да изненада почитателите си и то приятно.

Наталия Симеонова
Резултатът е повече от добър

Бившата тв водеща успя да се втали осезаемо. Тя се раздели с цели 15 килограма от теглото си и към днешна дата изглежда много по-добре.
Феята на любовта, както е известна популярната блондинка покрай предаването от близкото минало „Море от любов“, води дългогодишна битка с килограмите. За щастие волята й се оказа много по-силна от залитането по вредни храни.

През последните няколко месеца Наталия Симеонова е в Щатите. Тя замина зад Океана, за да е по-близо до дъщеря си Виктория. Припомняме, че наследницата й учи в страната на неограничените възможности.

Освен това по този начин Наталия Симеонова е близо и до голямата си любов – бившият й съпруг Денис Ризов. Двамата са от малцината, които успяха да запазят добри приятелски отношения след развода. Нещо повече – те дори не са делили къщата си за милиони в Щатите, която често обитават, когато са там.

По-любопитните фенове на Наталия се интересуват живо каква е тайната в борбата й с килограмите. Оказва се, че зад Океана, Наталия Симеонова води много по-спокоен начин на живот. Освен това спазва строг хранителен режим, който както е видно има ефект, пише show.blitz.bg, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.