Мира Добрева си изпусна нервите и стана страшно

Обижда почитателите си като каруцарка
0

Обижда почитателите си като каруцарка

Зрителите на БНТ станаха свидетели на това как Мира Добрева взе стола на Драгомир Драганов в най-рейтинговото предаване на медията – „БНТ на 60“.

Смяната стана тихомълком. Част от зрителите негодувам срещу изгонването на Драго Чая. Те постоянно търсят сметка на Мира Добрева, отбелязва „Ретро“.

Мира Добрева
Обижда почитателите си като каруцарка

В профила й в социалната мрежа Фейсбук ежедневно се разгарят скандали със селски привкус. Мира Добрева, която е известна с лабилните си нерви за пореден път доказа, че критиката не й понася, пък била тя и от почитателите й.

Фенка на журналистката на име Веска Ганчева пише под една от снимките й: „Мира, върни „БНТ на 60“ на Драгомир Драганов. С теб не е същото! Скука“.
Добрева не остава безучастна и веднага напада жената с тонове обиди.

„Върни го ти. Сигурно ще можеш по-успешно от мен. Вероятно ще е по-интересно. Като гледам каква си хубава, сигурно си родена за телевизия. Даже и за директор си готова. Нали? Разбираш ли от футбол? И него викам да оправиш. Че и там голяма скука“, пише Добрева на възрастната дама.

Друга Фейсбук потребителка Милена Радослава също изразява мнението си като пише: „Не се сърди, но наистина не си за това предаване „БНТ на 60“. Разбери го. Не изпращай нас, ние имаме с какво да се занимаваме“, пише тя.

Мира Добрева за пореден път не остава длъжна. „Ръководството на една медия решава кой къде да бъде изпратен. Никой не може да се самопостави на екрана. Ако можеше, такива като вас да са най-отпред. Защото аз не съм за това предаване, а вие непременно сте, нали? И като имате с какво да се занимавате, защо се занимавате с мен? Я марш оттук“, атакува тя, пише hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.