Наследницата на Брендо се измъкна

Гласувайте за статията

Александра Банева се възползва от пандемията

Наследницата на Брендо – Александра Банева, не се яви в съда. Тя отказа да присъства на заседанието по делото, заведено срещу нея, нейната майка Моника Добринова. Делото се води и срещу бащата на Александра, както и срещу нейния чичо Симо Карайчев и дружеството на майка й „Б.М.А трейдинг“ ЕООД, пише Хотарена, позовавайки се на „Ретро“.

Още през 2018 година КПКОНПИ депозира иска си в съда за конфискуване на имуществото и на част от парични средства на фамилията, които са били придобити от търговия със забранени вещества.

Комисията на Сотир Цацаров коригира всичките нередности в подадената искова.

Днес Софийския градски съд даде ход на делото. Следващото заседание е насрочено за март месец 2022 година.

Адвокатът на Александра Банева съобщи, че тя не е пожелала да се яви в съда, тъй като се страхува за здравето си заради бушуващата пандемия.

Съдът прие за основателна причината за отсъствието на Банева. Нейният адвокат заяви, че тя ще присъства на заседанието през месец март.

Исковата молба на КПКОНПИ е за конфискацията на 1 888 600 лв. Тя бе депозирана малко след като Брендо се сдоби с присъда у нас.

Той бе осъден на 6 години затвор, тъй като е виновен за пране на пари за периода от 2002 г. до май месец 2005 година, пише Хотарена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар