Мира Добрева показа истинското си лице: Съска срещу зрители! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мира Добрева мина всички граници на възпитанието със зрителите си!

Мира Добрева показа истинското си лице и нрав, който изобщо не е така благ и кротък, колкото изглежда. Знаем, че водещата зае мястото на Драго Чая в предаването „БНТ на 60“. Зрителите обаче негодуват и до днес, а някои не се свенят да я критикуват директно в мрежата.

Мира Добрева

Мира Добрева обижда зрителите си

Зрителката Веска Ганчева пише под нейна снимка „Мира, върни „БНТ на 60“ на Драгомир Драганов. С теб не е същото! Скука“, цитира Ретро.

Мира Добрева не се поколеба и за миг, а скочи срещу жената с тонове обиди, които ви цитираме дословно:

„Върни го ти. Сигурно ще можеш по-успешно от мен. Вероятно ще е по-интересно. Като гледам каква си хубава, сигурно си родена за телевизия. Даже и за директор си готова. Нали? Разбираш ли от футбол? И него викам да оправиш. Че и там голяма скука“, пише Добрева на възрастната дама.

Веска обаче не е единствената, насолена от водещата. Милена Радослава също решава да изрази мнението си. „Не се сърди, но наистина не си за това предаване „БНТ на 60“. Разбери го. Не изпращай нас, ние имаме с какво да се занимаваме“, пише тя.

Добрева не остава длъжна и на нея. „Ръководството на една медия решава кой къде да бъде изпратен. Никой не може да се самопостави на екрана. Ако можеше, такива като вас да са най-отпред. Защото аз не съм за това предаване, а вие непременно сте, нали? И като имате с какво се занимавате, защо се занимавате с мен? Я марш оттук“, атакува Мирчето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар