Кейт Мидълтън отвя модел от каталог на модна марка (Вижте как засенчи оригинала – Снимки)

Кейт Мидълтън отвя модел от каталог на модна марка (Вижте как засенчи оригинала – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Херцогинята копира модел от каталога на любима своя марка, но сложи в джоб оригинала

Кейт Мидълтън с всяка своя поява събира погледите с модерния си външен вид. Ако някой се опита да копира стила й рискува Катрин Кеймбриджка да изглежда по-готина от него.

Като например първата дама на САШ, която скоро облече златна рокля като на херцогинята, но се оказа, че госпожа Байдън е сбъркала с избора си на тоалет.

Този път Кейт или пък стилиста, който се грижи за външния й вид реши да вземе нещо наготово. За  едно от последните официални събития видяхме съпругата на Уилям в дрехи, досущ като на модела от каталога на модната марка Hobbs.

Херцогинята спокйно може да мине за лице на модната марка Hobbs
Снимки: Getty Images/hobbs.com

Мисис Мидълтън облече палто с пурпурен цвят, блуза с висока яка в същия тон и черен панталон по тялото. За разлика от модела, който носеше високи велурени ботуши херцогинята комбинира дрехите с високи токчета.

И макар, че Катрин този път не бе оригинална и не добави нищо към тоалета по своя идея, изглеждаше дори много по-елегантна. За разлика от други знаменитости, които развалят дизайнерските дрехи когато ги копират, а те не им стоят добре, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар