Бивш гвардеец: Принцеса Даяна първа изневери на Чарлз! (Нови подробности за кралската драма)

Гласувайте за статията

Бивш служител на кралската гвардия хвърли бомбата, че Даяна първа кръшнала на Чарлз

Принцеса Даяна винаги е твърдяла, че принц Чарлз не й е бил верен още от началото на брака им. Думите й: „В този брак винаги сме били трима.” се имат за признание, че престолонаследникът е възобновил отношенията си с Камила веднага след сватбата.

В сериала  „Короната” сюжета се развива по тази линия. Създателите му показват как жененият за Даяна принц  се среща с Камила, оставяйки я да плаче в двореца. Само, че има свидетели, които обаче не са съгласни, че това е самата истина.

Принцеса Даяна и принц Чарлз
Фото Легион-Медия

Скоро Алън Питърс , който е бивш гвардейски служител хвърли бомбата като разкри нови подробности за кралската драма. Според твърденията на Питърс Чарлз подновил любовните си отношения с Камила едва когато научи, че съпругата му е изневерила.

Алън е категоричен, че съпругата на престолонаследника първа имала афера с бодигарда си Бари Манаки.

Бившият гвардеец разказа, че лично той осведомил сина на кралицата за изневярата на принцесата: „Говори се, че Уелския принц първи е кръшнал на младата си жена, но това не е вярно. Той поднови връзката си с госпожа Боулс едва след като разбра за аферата на Даяна с бодигарда.”

Според официалната информация Бари започва работа при Даяна през 1986 г . Романсът им продължава няколко месеца, докато е на служба при принцесата. От двореца  до сега не са коментирали подобна теория, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Бивш гвардеец: Принцеса Даяна първа изневери на Чарлз! (Нови подробности за кралската драма)”

  1. стихоплетец

    Ное. 26. 2021

    Бари й го натовари

Добавете коментар