Зрител на Би Ти Ви сигнализира институциите за… Преглеждания: 5859

0
4/5 - (1 vote)

Това може би ще е краят за риалитито

Зрител на Би Ти Ви изригна срещу риалити формата „Фермата“.

В социалната мрежа бе публикувано отворено писмо на мъж от Павликени.
Той е изпратил писмото до СЕМ и до продуцентите на „Фермата“, отбелязва „Зарата“.

Ето какво гласи писмото без редакторска намеса:

Би Ти Ви
Това може би ще е краят за риалитито

„До Председателят на СЕМ Бетина Жотева
До Изпълнителния Директор на bTV
С копие до Продуцентите на формат „Фермата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов

Заявление
От Йордан Ангелов Кабаиванов
Български гражданин
С постоянен адрес:
гр. Павликени 5200
ул. Ал. Стамболийски 32

Г-жо Председател на СЕМ,
Г-н Изпълнителен Директор на bTV,
г-да Продуценти,
Всяка делнична вечер и в събота по ефира на Националната телевизия bTV, се излъчва формат Фермата в най-гледания час от 21.00 до 2230.
Моля да прегледате излъченото предаване на дата 22.11.2021г ( и 23.11.2021г) в посочените часове, за да се убедите как с агресивна вербална атака двама мъже участници във формата – Ивайло и Кирил, си позволиха психически тормоз над възпитана жена – учителка, също участничка във формата .

Именно, защото е предаване в най-гледаните часове и достъпно за широка аудитория от български граждани смятам, че не отговаря на предварително заявените и популяризирани принципи за въздигане на национално съзнание и морални ценности.
Напротив!!!! Ненамесата на Продукцията и на предоставилия ефирното време, показа, как се толерират грубостта, невъзпитаните обноски, възможността психически пред милиони зрители да бъде унижавана жена по професия учителка, която през целия формат не употреби НИТО ЕДНА обидна квалификация.

Моля Ви, в качеството на служебните Ви задължения и възможности, да прекратите това безумие!!!! Нито е красиво, нито е полезно, защото би могло да се копира от ниско грамотни хора и да стане общ модел на подражание и поведение.

Моля да забраните излъчването на останалите епизоди от този „евтин филм“ и неговия финал, защото е използвана лъжа и измама! Под предлог, че това е културно, образователно, и позитивно риалити за показване на човешки и професионални умения, всъщност се пробутва на зрителя една агресия, подигравателно отношение и егоцентризъм.

Желая да получа отговор за Вашата позиция по въпроса и предприетите от Вас мерки за възстановяване на справедливостта.
Считам, че молбата ми ще бъде удовлетворена.“, пише той, цитиран от petel.bg.

Факт е, че настоящият сезон на предаването събра изключително много негативни коментари. Освен това рейтингът му се срина главоломно. Поради всичко това може да се окаже, че любителите на риалитито, гледат последния му сезон. Не е изключено то да отпадне от ефира занапред.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.