Двойката, която оцеля при ужаса на „Струма, направи разтърсващи разкрития

Гласувайте за статията

Сред оцелелите има и сгодена двойка

26-годишният Лулзим Сюлеймани от Прешево и неговата годеница -26-годишната Медина Лютфи от Куманово, са сред оцелелите при ужаса на АМ „Струма“.

В момента те са настанени за лечение в „Пирогов“ и направиха разтърсващи разкрития от болничната стая.

 

Младият мъж успял да счупил прозореца на автобуса, след което извадил любимата и другите петима пътници, които са сред оцелелите.

Както вече стана ясно от огнения ад на „Струма“ оцеляха само 7 души, а останалите 45 пътници загинаха.

Годениците били на предпоследните места в автобуса. В момента на инцидента Лулзим е бил буден и е видял със собствените се очи какво се случва.

Той успял да счупи страничния прозорец след избухването на пожара, след това измъкнал годеницата си, която била със счупен крак.

Младият мъж сподели, че автобусът се е ударил от дясната страна на тротоара, след което са се спукали гумите му и е избухнал пожар.

Сюлеймани сподели, че всички в автобуса започнали да кашлят, д крещят, а някои дори и да повръщат. Оцелелият мъж сподели, че сцената е била като от филм на ужасите.

Пред Klan TV годеницата му Медина сподели със сълзи на очи, че докато е излизала от автобуса е чували писъците на децата в него.

Младата жена сподели, че се е събудила от виковете на хората. Тя добави, че инцидентът се случил около 2:00 часа и повечето пътници по това време са били заспали, пише Марица.бг, позовавайки се на struma.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар