Горещи новини за Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Изглежда се стяга за сватба

Оказва се, че комикът Димитър Рачков крои сериозни планове за сватба с младата си изгора.

Дори вече е определил дата за сватбата си с Анита Димитрова.

За озвучаването на важното събитие, той е провел преговори с цигански оркестър.
Това стана ясно от думите на Димитър Рачков по време на последното издание на шоуто му. Припомняме, че темата му бе ретро чалга.

Димитър Рачков

Изглежда се стяга за сватба

Изглежда подведен от кръшните ритми на лекия жанр, Димитър Рачков се размечта за сватба. Оркестър „Рико бенд“ пък му посочи фатална дата за сватбено тържество.
За никого не е тайна, че въпросният оркестър е най-известният сред сватбарите.

Те накараха Рачков най-накрая да се замисли за венчавка, пък било то и на шега.
Предвид, че графикът на бенда е пълен за години напред, за Димитър Рачков и любимата му бе отредена датата 13 октомври (петък) 2023 година.

„Тъкмо булката ще порасне“, изцепи се Рафи. Той несъмнено намекна за сериозната разлика в годините между комика и блондинката. Припомняме, че тя е едва на 27 години. Димитър Рачков на свой ред не се стърпя и го подгони из студиото.

На сцената на шоуто се качиха някои от знаковите имена на фолка. Сред тях бяха Кондьо, Илиян Михов – Баровеца, Сашо Роман, Радо Шишарката, Деси Слава, Лия и т.н.
Тази музика видимо забавляваше от сърце Рачков. Той дори си припяваше от време на време ретро хитовете, пише show.blitz.bg.

Припомняме, че сред гостите му трябваше да е и Ивана, но тя предупреди по-рано в профила си в социалната мрежа, че е болна и се налага да пропусне участието си в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар