Хороскоп за 23 ноември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Задава се един благоприятен за вас ден. Днес ще откривате правилния подход към различни хора и ще успеете да им създадете добро впечатление. Ще възстановите стари връзки и ще имате възможност да се помирите с тези, с които доскоро сте били в противоречие. Някои от вас ги чакат запознанства, които ще им подарят много позитивни настроения.

СКОРПИОН

Денят създава подходящ момент да се заемете с нещо ново. Възможните трудности ще ви забавят, но няма да ви спрат. Опитът също ще ви е от голяма полза. Концентрирайте се върху семейните дела и отделете време за близките си. Спокойно ще обсъдите важни въпроси и ще намерите удачно решение на редица проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Денят започва успешно. Отлично време за придобиване на нови знания и умения, за повишаване на квалификацията ви. Ще имате приятно запознанство, което ще е начало на приятелски отношения. По-късно през деня  ще се наложи да се заемете с важна задача, за която ще ви е необходимо повече спокойствие и търпение.

КОЗИРОГ

Днес много от нещата ще ви се получават отлично, работата ще ви спори и нямате причини да се съмнявате в успеха си. Вътрешният глас няма да ви излъже. Отлично ще се разбирате с околните и навреме ще получавате нужната ви помощ. Вечерта отделете за себе си, за да отпочинете добре.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня е подходящо за търсене на нови бизнес партньори. Мнозина ще забележат вашите силни страни и добри организаторски качества. Ще имате предложения, които със сигурност трябва да обмислите. Втората половина на деня е добро време за решаване на важни въпроси. Интуицията ще ви помага безотказно, доверете й се.

РИБИ

Каквото и да се случи, не реагирайте твърде емоционално днес. Този ден ще изисква обмислени постъпки. Благодарение на опита си бързо ще намирате верните решения и ще се справяте с неприятни ситуации. Не бързайте да споделяте информация и не разкривайте намеренията си. Ще може да се съсредоточите върху неща, които отскоро са ви интересни.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар