Хороскоп за 23 ноември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Очертава се един благоприятен ден, в който и деловите, и личните срещи ще бъдат успешни. Лесно ще намирате подход при решаване на проблеми и ще знаете какво точно искат да чуят хората около вас. Ако ви трябва подкрепа, ще я получите бързо. Постарайте се да избегнете големите натоварвания. Няма да е излишно да почивате повече, защото напрежението ви потиска.

ТЕЛЕЦ

Чака ви ден, пълен с позитивни емоции благополучни развръзки. Може да предприемете пътуване и да смените обстановката. Дори и да не посетите нови места, ще имате много радостни моменти. Рутинната работа може да се окаже много по-скучна и уморителна, отколкото обикновено. Но ще се справите добре и с нея.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта са възможни малки недоразумения и трудности, но влиянието на позитивните тенденции ще е много силно днес. Имате възможност да се справите с проблеми, които преди са ви затруднявали. Днес значително по-лесно ще общувате с хората и ще имате възможност да помислите върху някои идеи.

РАК

На хоризонта е един спокоен ден. Няма да ви се наложи да сменяте плановете си и ще може да осъществите всичко, което сте предвидили. Подходящо време е да въведете порядък около вас и да се избавите от ненужните вещи. Имате възможност да отдъхнете и да се заемете с приятни занимания, които ще повдигнат настроението ви и ще ви заредят с енергия.

ЛЪВ

Задава се един не много приятен ден за вас. Днес няма да ви върви и ще трябва да положите доста усилия, за да се случат нещата така,  както сте планирали. Затова е много да важно да взимате правилни решения и да обмисляте добре действията си. Важно е да не се подавате на провокации. Не всички съвети, които ще чуете, са добри, така че бъдете нащрек.

ДЕВА

От известно време мечтаете да се заемете с нещо ново и днес е точният ден за това. Днес е време да започнете реализирането на част от идеите си и да предприемете решителни действия в тази насока. Ще имате и необходимата ви информация.  Вечерта ще ви зарадва с неочаквани, но приятни срещи и ще сте в компания на остроумни и весели хора.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар