Катето Евро взриви мрежата с това, което показа (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Определено знае как да напомни за себе си

Няма да е грешка, ако кажем, че Катето Евро определено знае как да привлече вниманието върху себе си.

При все, че вече е баба, това далеч не означава, че не може да събира погледите. Тя публикува няколко снимки, на които е толкова секси, че дори и младите момичета биха могли да й завидят.

Катето Евро

Определено знае как да напомни за себе си

Потвърждение за това за скорошните кадри, които предизвикаха бурни вълнения сред последователите й. В профила си във Фейсбук, Катето Евро блесна с холивудска визия и убийствен сексапил. Сами се досещате, че бе немислимо подобно съчетание да не предизвика взрив от емоции и коментари.

Катето Евро

„Кате… Ти не старееш!“, гласи един от многобройните коментари към 65-годишната актриса и тв водеща. По всичко личи, че фотосесията с чашата вино в ръка й се е получила повече от добре.

Припомняме, че неотдавна Катето Евро успя да изненада почитателите си и с още нещо. Тогава актрисата попадна в класация и стана една от най-влиятелните личности в социалните мрежи. Тя е и носителка на наградата „Селебрети инфлуенсър“, тъй като е и достатъчно активна в профила си, пише show.blitz.bg.

Катето Евро

Същевременно стана ясно, че синът й – Сашо Кадиев, е свил ново любовно гнездо с изгората си Ивелина Чоева. Прави впечатление, че имотът е обзаведен доста луксозно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар