Жени Марчева е неузнаваема след развода

1

Направо е разцъфнала

Жени Марчева направо е неузнаваема след развода.

Прави впечатление, че е свалила поне десетина килограма, след като се раздели със съпруга си Мартин.

До неотдавна водещата на предаването „Тази събота” по Би Ти Ви изглеждаше отпусната, напълняла и подпухнала. Освен това тя бе и твърде повехнала като за жена, излизаща ежеседмично в тв ефира.

Жени Марчева
Направо е разцъфнала

Не може да не отбележим, че след развода, Жени Марчева разхожда фигура почти като на манекенка пред камерите. Колегите й пък не спират да я одумват, че изглежда животът без мъж й се отразява повече от добре.

Припомняме, че наскоро Марчева разкри, че е сложила официален край на своя 20-годишния си брак. Проблемите със съпруга й не били от вчера, но тя се опитвала да ги преглъща заради доброто старо време и най-вече заради двете им деца.
Това лято Жени Марчева взела категоричното решение да се разведе. Тя обаче успяла да запази попечителството над децата, както и семейното жилище.

Така съпругът й се изнесъл от дома, който заедно градили през годините. Мълвата носи, че Мартин вече има нова жена до себе си и планира скоро да заживеят под един покрив.
За разлика от него, Жени обиколи курортите в страната и Гърция, придружена единствено от двете си деца.

Вместо да се депресира, че Мартин си има друга, тя решила да се вземе в ръце и резултатът е налице. Жени се амбицирала и успяла да влезе във форма за завидно кратко време, пише blitz.bg, позовавайки се на информация на „Уикенд“.

1 коментар
  1. MILF lover казва

    Кака Жени винаги е била супер секси сладуранка, обаче напоследък се облича като квартална лелка с панталон или с бабешки, дълги рокли. А така ми се иска да я видя с по-къса секси рокличка/поличка отново… Жалко е да си похабява красотата така.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.