Хепи Ванче призна всичко за…

Тя е категорична, че стратегията не трябва да включва личностни нападки и обиди
0

Тя е категорична, че стратегията не трябва да включва личностни нападки и обиди

Настоящият сезон на Фермата навлиза в решаващата си фаза и по този повод Хепи Ванче разкри някои тайни.

За никого от зрителите не е тайна, че личностните конфликти между участниците стават все по-остри. Разделението на лагерите в стопанството връща миналогодишната победителка Хепи Ванче в спомените й.

Хепи Ванче
Тя е категорична, че стратегията не трябва да включва личностни нападки и обиди

„И ми е много мъчно, че тези хора се разделиха по този начин“, заявява вечно усмихнатата пътешественичка. Разбира се тя не е забравила, че и миналата година във „Фермата“ се е стигало до крайности и враждуващи групички.

При все, че е фен на стратегиите, Хепи Ванче е категорична, че стратегията в никакъв случай не трябва да включва личностни нападки и обиди.
„Идеята е, играейки играта, да не навлизаш прекалено много в личното пространство на другия“, добавя още тя.

Не скри, че фаворити са й Лора, Любо, Кирил и Пламен.
„Много харесвам Лорчето, защото мисля, че тя хем е силничка, хем такава добричка към всички, загрижена е, не влиза в разправии. Любо също ми харесва и смятам, че той има шансове да стигне до финала. До момента това, което Пламен показва, също по някакъв начин не ми е станал неприятен. Харесва ми – той е един такъв спокоен, уравновесен. Много готино, спокойно говори. Мисля, че и Киро е много интересна личност вътре“, категорична е тя.

Хепи Ванче посъветва участниците да не търсят под вола теле и да изживеят емоцията на макс, както и да ходят с хъс на арената, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.