Бащата на Меган Маркъл призова кралското семейство да й отнеме титлата

Той е възмутен от последното й интервю
0

Той е възмутен от последното й интервю

Бащата на съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, Томас Маркъл, призова кралското семейство да й отнеме титлата „херцогиня на Съсекс“.

Той посочи, че Меган Маркъл е обидила кралското семейство с изненадващото интервю, дадено за Елън Дедженеръс.

Меган Маркъл
Той е възмутен от последното й интервю

Бащата на херцогинята не крие, че се е почувствал засрамен от това, което е видял. Той нарече представлението на дъщеря си, която както знаем е бивша актриса „глупава каскада“.
Томас е категоричен, че тя е „обидила кралицата, кралското семейство и британския народ“.

Меган Маркъл успя да остави група улични търговци с отворена уста по време на интервюто, след като танцува и пя пред тях. Тя нарече себе си „мама“ като част от шега със скрита камера. Всичко това разбира се, се случи по време на шоуто на Елън Дедженеръс.

Пред таблоида „The Sun“, Томас заявява: „Тя обиди кралицата, кралското семейство и британския народ. Направи се на пълна глупачка и трябва да загуби титлата си. Обичам дъщеря си, но представянето ѝ беше нелепо“.

По време на интервюто Меган Маркъл разкри, че като начинаеща актриса е имала стара счупена кола, от която е излизала през багажника.
Баща ѝ обаче категорично опроверга тези й твърдения.
Той подчертава, че това не е била „разбита стара кола“ и допълва, че дъщеря му „имала много помощ, когато е започвала в Холивуд“, пише vesti.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.