Богат любовник разкраси Таня Боева

0

Таня Боева пръсна цяло състояние за корекции

След раздялата дългогодишния си любим и баща на детето си Мишо Бургуджиев, Таня Боева потъна в нелегалност. Тя сподели, че отсъствието има основателна причина – през цялото това време е била подложен на физически и психически тормоз.

Изпълнителката добави, че няколко пъти в дома й е имало набези, а близките й са били заплашвани, като единствената цел на всичко това е била тя да бъде срината и да загуби всичко.

За изпълнителката проблемите започват след раздялата с Бургуджиев.

Тя намекна, че зад всичко това стои нейният бивш свекър Тодор Бургуджиев. Той е част от борда на директорите на една от най-големите финансови корпорации у нас.

Отсъствието от музикалната сцена тя използвала пълноценно, инвестирайки време и средства във външния си вид.

Таня Боева бе сред първите родни знаменитости, подложили се на ринопластика. Още през 2005 г. тя коригира носа си. Но при нея определено имаше нужда от подобна интервенция, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

Но преди няколко години тя решила, че има нужда от още няколко интервенции, включително повторна ринопластика, силиконови импланти, ботокс и филъри в лицето.

За всичко това певицата е инвестирала сумата от 50 000 лева в актуалната си визия. Запознати коментират, че разходите за тунинга на певицата са поети от заможен любовник, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.