Парис Хилтън и Картър нехаят за извънбрачната му дъщеря (Вижте ги на меден месец в Бора Бора – Снимки)

Гласувайте за статията

Богаташката наследница и съпругът й се гушкат на меден месец на фона на скандал с извънбрачното дете на бизнесмена

След като се разбра, че мъжът на Парис Хилтън е баща на 9-годишна извънбрачна дъщеря, младоженците заминаха на сватбено пътешествие.

Влюбените получиха публична покана от майката на Еви да се включат в живота на дъщеря й. Знае се, че Картър Реум е виждал детето само веднъж, не е оспорил бащинството и помага финансово бившата си любовница в отглеждането на момичето.

Двойката се радва на приятни преживявания по време на медения си месец в Бора Бора, заедно с други членове на богаташката фамилия Хилтън.

Самата Парис споделя кадри от луксозната си почивка и пише в социалните мрежи, че първата спирка от тяхното световно турне е именно френския остров. „Плуване в Тихия океан, с моята любов“, написа тя до снимките.

Кадрите се появиха само няколко дена, след като в медиите излезе публичната покана на майката на биологичната дъщеря на бизнесмена, адресирана към новата двойка.

Лора Белиз, риалити звезда, от която съпругът на Парис има дъщеря, както вече писахме публично призова бащата и новата му половинка да участват в живота на Еве като написа: „Всяко дете има нужда от двама родители, а колкото повече хора обичат Еве, толкова по-добре. „Картър, новата му съпруга и семейството й винаги са добре дошли, ако решат да се включат в отглеждането на Еви, а тя копнее да се запознае с татко“,

Само, че по всичко личи, е младоженците нехаят за детето. Говорителят на Реум отново излезе с пояснение, че Картър няма традиционна връзка с дъщеря си, но й помага финансово, предават от crnobelo.com.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар