Засякоха Шарън Стоун на среща с мистериозен господин (Звездата флиртува с тайнствен мъж – Снимка)

Гласувайте за статията

Почитателите на холивудската знаменитост гадаят кой ли е този късметлия

63-годишната Шарън Стоун се смята за една от най-красивите жени сред звездите на Холивуд. Личният живот на актрисата обаче е пълен с мистерии и интригува мнозина.

Изпълнителката на главната роля в „Първичен инстинкт” пази в тайна любовните си романи. За тях се знае малко, само, че има два провалени брака зад гърба си.

Естествено, такава красавица като нея никога няма да остане без мъж. Говори се, че е имала афери с филантропа Стив Бинг, с актьорите Дейвид Делуис и Крис Слейтър, а и с кънтри звездата Дуайт Йоаким.

Но през последните години Шарън се вживява в роля на свободна жена. Поне така тя заяви при Дрю Баромир, че за нея познанствата с мъже са приключили.

„Имам приятелства с мъже, но на тази възраст когато става дума за любовна връзка имам чувството, че представителите на двата пола имат различна емоционална зрялост”, каза актрисата.

Скоро обаче звездата бе спипана да излиза от парти в компанията неизвестен мъж. Според чуждите таблоиди двамата пристигнали на купона пак заедно. Цяла вечер не се отделяли един от друг и непрекъснато се следели с поглед.

За съжаление поне за сега никой не е разкрил кой е тайнствения господин, с който бе забелязана Стоун, предават от wday.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар