Хороскоп за 22 ноември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Денят ще мине ползотворно, ако не прахосвате времето си с досадни  и излишни разговори. Има много въпроси, които трябва да обсъдите, но трябва да се заемете само с тези, които ще ви донесат полза. Въведете ред и да се избавете от ненужните вещи. Прегледайте и финансите си. Може да се наложи да похарчите повече пари, отколкото сте предвидили.

СКОРПИОН

Очертава се един ден за полезни занимания. Може да работите самостоятелно или да се обърнете за помощ. Във всеки случай ще сте доволни от резултатите. Някои от вас ще разберат как да постигнат отдавна поставени цели. В отношенията ви с близките няма да има разногласия и спокойно ще обсъдите важни проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Днес трябва да запазите спокойствие и да проявите хладнокръвие. Не говорете излишно, не издавайте намеренията си и не обсъждайте чуждите действия. Проверявайте всяка информация, която достига до вас. Бъдете внимателни и във финансовите дела. Помислете добре, преди да правите големи покупки.

КОЗИРОГ

Денят като цяло ще бъде благоприятен. Може да работите самостоятелно или в екип. Успехите няма да закъснеят. Важно е да избегнете претоварванията, защото днес те могат да повлияят на настроението и самочувствието ви. Не планирайте нищо уморително. Среща с приятели ще ви помогне да релаксирате добре.

ВОДОЛЕЙ

Не всичко днес ще върви по мед и масло. Често ще ви се налага да импровизирате и да търсите нови варианти. Ще се сблъсквате с досадни проблеми, но ще намирате начин да се справите с тях, макар и не веднага. Очаквайте пари. Не бързайте да харчите спечелените пари – средствата ще ви трябват за нещо по-важно.

РИБИ

Въпреки старанията ви, няма да е лесно да запазите самообладание днес. Ще сте избухливи, чувствителни и обидчиви. Важно е навреме откровено да поговорите за вашите проблеми и да потърсите помощ. Полезни занимания ще ви отвлекат от неприятните мисли. Добре ще се справяте и резултатите ще ви носят радост и удовлетворение.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар