Хороскоп за 22 ноември, понеделник – от Овен до Дева

Хороскоп за 22 ноември, понеделник – от Овен до Дева
4 (80%) 1 vote
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Очертава се един прекрасен ден. На практика всичко ще става така, както сте го планирали. Ако ви е необходима помощ, ще я получите навреме и от точните хора. Има вероятност и да получите предложение за сътрудничество. Обмислете го добре, преди да отговорите. Не са изключени и романтични истории, които ще ви донесат много позитивни емоции.

ТЕЛЕЦ

Задава се един напрегнат, но общо взето успешен ден. Подходящ е за сериозни дейности. Ще сте съсредоточени и това ще ви даде възможност да свършите доста работа. Ще имате възможност да възстановите отношения, прекратени заради неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Предстои ви романтична изненада вечерта.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта е много подходящо време да се заемете с нещо ново. Мнозина ще ви помогнат с охота. Не се съмнявайте, че бързо ще намерите нови партньори. Втората половина на деня все пак няма да е толкова ползотворна. Ще ви трябват много настойчивост и търпение, за да се увенчаят с успех делата ви.

РАК

От сутринта ще се появяват нови задачи, изискващи немедлено решение. Не са изключени и не много приятни новини. Ще се наложи да пренаредите приоритетите си и да промените плановете си. Вътрешният глас ще ви подсказва какво да направите. С всеки изминал час ще се чувствате по-спокойни и уверени. Въоръжете се с търпение.

ЛЪВ

Днес е ден за анализи и изводи. Събирайте и анализирайте информацията, която получавате, и мислете за важните неща. Имате шанс да разберете нещо, което ще се окаже полезно. Наблюдателни сте и не допускате сериозни грешки. Може да намерите нови партньори. Имате шанс да се помирите с хора, с които сте били в конфликт.

ДЕВА

Предстои един отличен ден за обсъждане на работни проблеми, както и за всякакви разговори на важни теми. Лесно ще намирате подход и ще намалите напрежението. Мнозина от вас ще започнат действия по важни проекти. Привечер е добре да намерите повече време за почивка, тъй като сте натрупали доста умора.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар