В „Опасно изкушение“ става много напечено за…

Кемал успява да убеди Зехра, че не е нужно да бързат с женитбата
0

Кемал успява да убеди Зехра, че не е нужно да бързат с женитбата

Епизодите от сериала „Опасно изкушение“, които ще се завъртят през новата седмица ще продължат да държат зрителите в напрежение.

Зрителите на „Опасно изкушение“ станаха свидетели на това как Йълдъз, която е обидена от непристойното отношение на Халит и окрилена от все още неизстиналата й любов към Кемал, напусна къщата на съпруга си. Нещо повече – тя отиде при старата си изгора.

"Опасно изкушение"
Кемал успява да убеди Зехра, че не е нужно да бързат с женитбата

През отворената врата обаче Йълдъз видя Зехра, облечена като булка, както и служител, готов да ги бракосъчетае с Кемал. Това, че и Халит бе там, видимо й дойде в повече.
Подписването обаче се провали заради Ерим, който подстрекаван от уличните си приятели бутна пешеходка.

След като синът на пострадалата жена разбира, че Халит е сериозен бизнесмен, му иска 5 милиона лири. Той е категоричен, че само при това условие няма да подаде жалба и ще потулят инцидента.

Йълдъз пък е готова на всичко, за да откаже Кемал и Зехра от сватбата. Самият Кемал вече започва да отстъпва. Той отива при Зейнеп, за да й сподели, че е направил голяма грешка и съжалява.
„Мислех, че Йълдъз никога няма да си тръгне от Халит…“, казва той.

Кемал успява да убеди Зехра, че не е нужно да бързат с женитбата.
Това обаче озадачава Халит, който поръчва на Саткъ да го следи. Вероятно, изхождайки от това какви ги е вършил самият той, подозира, че в живота на Кемал има друга жена.
Същевременно Йълдъз се среща с бившия си любим, за да му каже, че е напът да направи голяма грешка, ако се ожени за Зехра.

Тя недоумява защо Кемал постъпва така с нея. Той обаче е категоричен, че го е направил, за да й докаже, че не обича Халит, а се е омъжила за него заради богатството му.
Шофьорът на Халит успява да заснеме Кемал и Йълдъз. В резултат на това разгневеният съпруг я привиква в офиса.

Отначало Йълдъз се стъписва, но успява да се съвземе и заявява на Халит, че се е срещнала с Кемал, за да го нахока, че е отложил сватбата си със Зехра.

Ендер продължава да рови из вещите на Алихан, за да разкрие причината за обтегнатите му отношения с Халит.
Тя открива антидепресантните му лекарства. И тя е против сватбата на Зехра и Кемал, тъй като е наясно, че Халит иска този брак, за да получи подкрепа от зет си в бизнес делата на холдинга. Освен това Халит е наясно, че ще нанесе много тежък удар по Алихан по този начин.

Вярна на себе си, Ендер решава да опозори Зехра за пореден път. За целта тя я кани на светска сбирка и я напива. За да нанесе нов удар по Халит пък завежда дело за попечителство над Ерим, а Алихан също подкрепя иска й, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.