Актриса от сериала „Сексът и градът“ се обезобрази тотално (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

0

Всички забелязаха новото лице на Шарлот, но не го одобряват

Актриса от култовия сериал „Сексът и градът“ се обезобрази тотално.

Става въпрос за 56-годишната Кристин Дейвис. Феновете й твърдят, че в новия трейлър на НВО, актрисата изглежда неузнаваема.

актриса
Всички забелязаха новото лице на Шарлот, но не го одобряват

Голяма част от зрителите побързаха да изразят вълнението си от първия поглед към предстоящия сериал. Те обаче не пропуснаха да споделят шока си от „новото лице“ на иначе красивата актриса.
Някои предположиха, че това е резултат от „ужасна пластична хирургия“.

„Тя е напълно обезобразена“, казват феновете й, които не крият, че са направо ужасени от новото й лице.

„Точно така, Шарлот има ново лице“, „Какво направи Шарлот с лицето си“, „Напълно разбирам натиска, заради който жените трябва да изглеждат по определен начин и вероятно самата аз ще си направя пластична операция, ако имам пари. Но Кристин Дейвис изглежда като Жокера от Батман“, „Всеки път, когато показват лицето си на Кристин Дейвис, се чудя колко е платила за такава ужасна пластична операция. Тя беше естествена красавица“. Това гласят само малка част от коментарите, които се разпространяват в социалните медии.

актриса

По-паметливите припомнят, че в интервю за „New Beauty“ през 2018 г., Кристин заявява, че не иска да променя външния си вид с хирургически операции.
Тя не крие, че се страхува не само от игли, а и от евентуални усложнения, както и крайния резултат.
Съдейки по последните снимки на актрисата, изглежда е променила решението си.

Припомняме, че римейкът на култовия сериал „Сексът и градът“ ще стартира на 9 декември по HBO Max и ще има 10 епизода, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.