Хороскоп за 21 ноември, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Днес в никакъв случай не пренебрегвайте вътрешния си глас, най-вече в личните си отношения. Ако постъпвате правилно, ще избегнете доста недоразумения. Макар че денят е почивен, насъбралите се ангажименти ще ви изнервят допълнително. Не се опитвайте да се справите с всичко сами и едновременно. Потърсена навреме помощ ще реши много бъдещи проблеми.

СКОРПИОН

Днес имате шанс да се справите с проблеми, чието решение сте отлагали с досада. Вярно преценявате възможностите си и не се боите сами да взимате решения за сериозни въпроси. Не са изключени запознанства, които да сложат начало на нови приятелски или романтични отношения.

СТРЕЛЕЦ

На хоризонта е един лек и приятен ден за вас. Много проблеми ще решавате по-бързо, отколкото сте очаквали. Успешно ще приключите проекти, за които сте положили немалко усилия. Няма да ви е трудно да запомняте полезната информация и бързо ще си направите правилните изводи. Отделете повече време за себе си, следобед излезте сред природата.

КОЗИРОГ

Не са изключени препятствия, но няма никакво съмнение, че вие ще се справите отлично с тях. Помагат ви увереността и упоритостта. Не губите време за напразни съмнения и бързо постигате нужните резултати. Имате възможност да поправите и някои стари пропуски– както в деловата сфера, така и в отношенията с близките ви.

ВОДОЛЕЙ

Очертава се ден за решения на всякакви въпроси, свързани с финанси и имущество. Когато се касае за пари и скъпи вещи, може да се доверите на вътрешния си глас. Често ще ви помага и натрупаният опит. В личните ви отношения също ще преобладава влиянието на позитивните тенденции.

РИБИ

Предстои един спокоен ден. Имате възможност да прекарате приятно времето си, да възстановите силите си и да се занимавате с интересни неща. Денят е почивен и не е подходящ за сключване на сделки и финансови операции. За себе си ще напомнят стари познати и ще се радвате отново да общувате с тях.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар