Меган Маркъл се хвали с Арчи: Копие е на баща си! (Херцогинята показа снимка на хлапето) Преглеждания: 17535

1
4/5 - (2 votes)

За първи път актрисата се похвали с 2-годишния си син, който е с червена коса като баща си

Меган Маркъл проговори за децата си в откровено интервю за приятелката си водещата Елън Дедженеръс .

Херцогинята на Съсекс се чувстваше като в свои води и разкри много лични неща от семейния си живот. За първи път след доста време тя показа малкия принц на фото, с което впечатли зрителите.

На снимката се вижда как 2-годишният Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор е сниман в двора на имението в Монтесито сред пилетата в кокошарника. И макар, че хлапето е в гръб и не се вижда лицето му на очи се набива рижата му коса, досущ като тази на баща му –червенокосия принц.

Елън Дедженеръс изказа възхитата си от Ачри и го похвали, че е истинска нежна душичка.Самата тя няма деца и е казвала, че не иска.

За водещата се знае, че е живее в съседство със Съсексови и редовно им ходи на гости. Херцогинята благодари за хубавите думи на Дедженеръс и сподели още, че любимият анимационен герой на Арчи е прасето Пепа. А по наблюдателните установиха, че сина на Меган и Хари е обут с гумени битушки, на които има картинки с детското прасенце.

Публиката за последно видя малкия принц през април тази година, когато папараци го снимаха с майка му, която беше бременна, а Хари се намираше във Великобритания за погребението на принц Филип, предават от popara.mk.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Голдън казва

    А защо ли не показва Лилибет?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.