Какво се случва с Цвети и Виктор извън „Фермата“?

Двамата отказват да разкрият дали са гаджета
0

Двамата отказват да разкрият дали са гаджета

Несъмнено Цвети и Виктор се превърнаха в най-коментираните участници в тазгодишното издание на „Фермата“.

Запознати издават, че Цвети (Цветелина Лозанова) и Виктор (Виктор Каров), са се събрали, след като са отпаднали от формата.

Цвети
Двамата отказват да разкрият дали са гаджета

Бившата стюардеса и строителния предприемач с афинитет към гайдата застанаха рамо до рамо за лайф с феновете на предаването.
Двамата категорично отказаха да коментират горещата тема дали са се загаджили. Прави обаче впечатление, че поради една или друга причина след участието им в риалитито, са станали още по-близки.

„Аз мисля, че нашите отношения са развиващи се и ние подхождаме отговорно към тях“, подчерта Виктор.

Той призна, че се е разделил с приятелката си, с която имаше връзка по време на предаването пише hotarena.net., позовавайки се на информация на България днес.

Истината е, че двамата повлякоха крак. След тях хормоните във „Фермата“ нямат мира. Припомняме, че Пламен взриви участниците и зрителите на риалити формата с кодираното признание до Теодора.

Тя и до ден днешен не е наясно със себе си. Зрителите непрекъснато стават свидетели на това как тя се лута от крайност в крайност. Докато заявява, че трябва да му покаже ясно и твърдо, че помежду им не може да има нищо, в следващия момент решава, че ще се държи приятелски с него. Той пък само това и чака.

Между Лори, която е обвързана и Любо, изглежда също започва да се заформя нещо повече от обикновено приятелство. Какво ще се случи и как ще се развият отношенията им, само времето ще покаже.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.