Проф. Тодор Кантарджиев подготвя тежка сватба

Гласувайте за статията

Датата на събитието се пази в тайна

Оказва се, че консултантът по ваксинация към Столична община – проф. Тодор Кантарджиев, подготвя тежка сватба.

През следващата година той ще има много хубав повод да почерпи. Тук е мястото да отбележим, че не проф. Тодор Кантарджиев ще е младоженецът, а синът му Весел. Той ще узакони връзката си с половинката му Илиана.

проф. Тодор Кантарджиев

Датата на събитието се пази в тайна

Наследникът на проф. Тодор Кантарджиев и Илиана вече имат син. Бъдещата булка подготвя трескаво голямото събитие. Тя споделя в социалните мрежи, че е в търсене на булчинска рокля за събитието. Илиана бе засечена на обиколка в бутик за официални тоалети, но категорично отказва да издаде на какъв модел рокля се е спряла.

Другото нещо, което за момента се пази в тайна е датата на предстоящото събитие. По всяка вероятност бъдещите младоженци ще изберат да се врекат във вечна вярност през топлите месеци на следващата година.

В края на този месец първородният внук на проф. Тодор Кантарджиев ще навърши годинка.
Той носи името на дядо си – Тодор.
Надеждата на фамилията е малчуганът да продължи традицията, ориентирайки се в лекарските среди. При все, че снахата на проф. Кантарджиев не е публична личност, тя е уважавана в лекарската гилдия.

Д-р Илиана Георгиева е завършила Медицинския университет в София и гради успешна кариера. Двамата с Весел са заедно от няколко години, отбелязва „Ретро“. Не след дълго тя ще се представя с неговата фамилия, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар