Димитър Рачков се уреди с…

Съседите му все още не са наясно какъв е планът за имота
0

Съседите му все още не са наясно какъв е планът за имота

Димитър Рачков използва известността си, за да уреди дългогодишен проблем.

Запознати издават, че си е издействал асфалтиране на пътя до новия му палат в Еленския балкан.

По-паметливите припомнят, че още миналата година Димитър Рачков се е явил изненадващо на публичното обсъждане на общинския бюджет в град Елена. Тогава той заявил, че е собственик на имот в региона и претендира инфраструктурата до него да бъде подобрена.

Димитър Рачков
Съседите му все още не са наясно какъв е планът за имота

Едва няколко месеца по-късно местната управа вече е реализирала молбата му. До имението на Димитър Рачков, намиращо се в махалата Кожлювци край Елена, бил положен асфалт. Преди това до имота се стигало по път от чакъл.
За никого от местните не е тайна, че изненадващия ремонт се дължи на присъствието на тв звездата в квартала им. Те са доволни, че най-накрая ще се придвижват по нормална настилка.

Междувременно в рамките на само една година, Димитър Рачков е успял да построи и горската си резиденция. Прави впечатление, че тя е по подобие на тази, която вдигна за родителите си – Станка и Минко в Твърдица.
Имението му в Еленския Балкан също е във възрожденски стил – с чардаци от дърво и каменни огради. Осведомени посочват, че строежът му коствал половин милион лева.

При все, че в местността се продават доста имоти и то на смешно ниски цени, Рачков предпочел да купи свободен парцел, на който да вдигне къща по проект. Според някои от съседите му, не е изключено имотът да е с цел бизнес.

Напоследък все по-често заможни бизнесмени от околията вдигат палати, които по-късно продават на доста сносна цена, пише hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.