Хороскоп за 20 ноември, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Дреболиите днес ще ви тревожат повече, отколкото е необходимо. Пазете здравето си, бъдете по-толерантни и не реагирайте остро на забележки. По-късно ще настъпи благоприятно време за работа и всякакви полезни занимания. Ще имате и възможност бързо да наваксате пропуснатото.

СКОРПИОН

Днес сте пълни с оригинални идеи, но не всички можете да реализирате веднага. Постарайте се да гледате на своите замисли критично и да ги оцените обективно. Не бива да губите време и енергия за безнадеждни проекти. Очаквайте и няколко примамливи предложения.

СТРЕЛЕЦ

Проявете решителност. Днес ще ви е необходима за да постигнете поставените си цели. Не захвърляйте започнатото и не оставяйте нищо недовършено, дори и ако работата е скучна. Неща, които сте научили преди, ще ви бъдат от полза. Вечерта ще ви зарадва с неочаквани срещи и приятни новини.

КОЗИРОГ

Да запазите самообладание днес, може да се окаже по-сложно, отколкото обикновено. Нервни сте и се сърдете за дреболии. Струва си да се съсредоточите върху работа, за която напоследък не ви е оставало време. Може да обсъдите ситуацията с близък и да потърсите съвет за решаването на някои проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте съсредоточени и сериозно се отнасяте към решаването на всички въпроси. Особено бъдете внимателни в детайлите. На околните им допада вашият подход към делата. Ако ви е нужна помощ, ще я получите. Вечерта ще имате възможност да си отдъхнете.

РИБИ

Нужна ви доста настойчивост, за да доведете всичко докрай. Обстоятелствата не винаги ще са благоприятни, затова не разчитайте да ви върви или пък да получите безкористна помощ. Трябва да се мобилизирате и да действате самостоятелно. Може да се появят и добри идеи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар