Хороскоп за 20 ноември, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес трябва да бъдете настоятелни, но и внимателни. Отговорното ви поведение ще се харесва и ще получите предложение за помощ и добри съвети. Важно е правилно да прецените възможностите си. Няма да ви е лесно да признаете, че не всичко зависи от вас. Но така пък ще избегнете евентуални грешки.

ТЕЛЕЦ

В началото на деня комуникацията ви ще бъде затруднена и трудно ще се разбирате с хората около вас. Ще сте подозрителни, мнителни и ще се заяждате и за най-малките грешки. С времето позитивните тенденции ще растат и ще свършите доста полезна работа. Ще постигнете своите цели, а ще помогнете и на свой близък човек.

БЛИЗНАЦИ

Очертава се ярък и вдъхновяващ ден. Ще се радвате на благополучни съвпадения и срещи, които ще ви донесат отлични новини. В работата ще ви спори, а хора, които не са ви оценявали преди, днес ще променят своето мнение. Може да се появят идеи, реализацията на които ще подобри значително ежедневието ви.

РАК

По-добре не планирайте нищо важно за днес. Вместо това съберете мислите си и се настройте за сериозна работа през следващите дни. Ще научите нещо интересно или ще получите предложения, за които трябва да помислите по-дълго време. Вероятни са парични приходи – неголеми, но съвсем навременни.

ЛЪВ

Постарайте се да подходите сериозно към всичко, с което се захванете днес. Не се поддавайте на мимолетни желания. Звездите са благосклонни към вас, но това не е повод да отлагате задачи или да се отнасяте с пренебрежение към тях. Вечерта ви очакват добри новини, засягащи семейството ви.

ДЕВА

Задава се един лесен и успешен ден. Ще се справите с неща, които преди не са били по силите ви или сте смятали, че са прекалено сложни. Учите се от околните и не допускате сериозни грешки. Очакват ви приятни емоции и отлични новини. Вечерта случайно ще се срещнете с приятели и ще имате приятна сбирка.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар