Меган Маркъл с горещи интимни признания за Хари

Тя говори пред Елън Дедженеръс
0

Тя говори пред Елън Дедженеръс

Меган Маркъл направи горещи интимни разкрития за съпруга си принц Хари.

В ток шоуто на Елън Дедженеръс, херцогинята на Съсекс заяви: „Да гледаш как Хари става баща е най-прекрасното нещо“.

Мегън Маркъл сподели с водещата, че Арчи „обича да бъде по-голям брат“ на Лилибет.
„Някой ни казваше преди, че когато имаш едно дете, това е хоби, а с две деца вече е родителство“, припомни си херцогинята.

Меган Маркъл
Тя говори пред Елън Дедженеръс

По отношение на родителството, Меган Маркъл бе категорична, че много иска да види промени в правото на родителски отпуск в САЩ.
Тя подчерта, че според нея това е единствената богата страна, в която няма законово регламентирано право на отпуск за новите родители.

Тя заяви: „Всеки знае – особено ако е имал дете, а дори и да не е, колко е трудно и колко е важно през първите няколко седмици или дори месеци да бъдете заедно като семейство. Фактът, че не предлагаме отпуск по майчинство тук е нещо, което сега като майка на две деца, ще положа усилия да се въведе и в САЩ за хората”, подчерта тя.

Противно на очакванията, тя сподели че принц Хари обича калифорнийския начин на живот.
Размишлявайки за преместването им на западното крайбрежие на САЩ в началото на пандемията, Меган каза: „Просто успяхме да прекараме много време у дома и сме много щастливи”.

Меган Маркъл коментира и радостта от това да бъдеш родител заедно със съпруга си. Тя направи това, докато рекламираше написаната от нея детска книга с илюстрации, вдъхновени от съпруга и сина й, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.