Меган Маркъл стана за резил в шоуто на Елън (Херцогинята с колосална излагация)

Меган Маркъл стана за резил сн. You Tube/The ​​Ellen Show
0

Меган Маркъл се изложи епично в шоуто на Елън Дедженерис

Меган Маркъл направи епична излагация в шоуто на Елън Дедженерис. Херцогинята на Съсекс накара британците да се червят от срам след като се прави на пиле, пи бебешко мляко от шише с биберон и дори подскача на един крак пред улични търговци в Лос Анджелис.

След като направи „изумителни“ прозрения за щастливия си личен живот в Америка, Меган взе участие в „скрита камера“ на пазар в Лос Анджелис. Тя подскача, пя и прави номера на търговци в центъра на мегаполиса, в желанието си да демонстрира колко е модерна и разкрепостена.

Официално, Меган трябваше да използва представянето си в шоуто на Елън, за да говори за увеличаване на семейния отпуск и да се дадат повече права на майките в САЩ. Но предаването се превърна в абсолютен панаир.

Представител на шоуто се появи пред търговците и заяви, че е личен асистент на херцогинята. И допълни, че тя ще се държи напълно нормално. Тъй като искала да посети търговците и да се приема като напълно нормален човек, пише „Дейли мейл“.

Поведението на Меган не само я направи за смях, но и коренно се различаваше от официалната линия на поведение, която се възприема от публични личности. По всичко изглежда, че херцогинята наистина се старае да се превърне в светска личност.

Това обаче не й спечели особени адмирации. Дори феновете й отбелязват, че подобно поведение не й подхожда. Що се отнася до критиците в Англия, те направо я съсипаха.

Меган Маркъл стана за резил сн. You Tube/The ​​Ellen Show
Меган Маркъл стана за резил сн. You Tube/The ​​Ellen Show

Меган и Хари се преместиха в САЩ миналата година. Херцогинята роди там и второто си дете – дъщеря на име Лилибет Даяна. Преди няколко месеца, тя отбеляза доста публично и рождения си ден, като караше Хари да се преструва, че щурее на двора с нелепи номера. По всичко изглежда, че това й поведение не се приема добре от феновете й и обществото. И още повече я отдалечава от кралския ореол, с който си спечели слава.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.