Шарлийн Монакска спешно в болница в Монте Карло (Нови разкрития за състоянието й)

Принцеса Шарлийн отново в болница сн. Инстаграм
0

Шарлийн Монакска отново в болница, но в Монте Карло

С плакати „Мамо, липсваш ни!“ и „Обичам те, мамо“ принц Жак и принцеса Габриел от Монако, излязоха на кралския балкон пред двореца в Монте Карло. Принц Алберт, съпруг на бившата олимпийска шампионка по плуване и баща на близнаците, обяви по-рано днес, че Шарлийн е в тежко състояние. И е толкова зле, че се налага семейството й да я настани в болница извън Монако, за да се лекува.

„Тя искаше това за нас. Семейството й липсваше и предприе пътуване, въпреки съветите на лекарите. Състоянието й се влоши и се наложи да постъпи в друга болница“, споделя наследникът на фамилията Грималди.

Той и съпругата му бяха разделени повече от десет месеца, след като тя замина през януари за Южна Африка за кампания в защита на носорозите. Проблемът обаче е, че самата принцеса даваше индикации, че няма желание да се връща обратно. По-късно бе обявено, че Шарлийн е зле и има здравословни проблеми. Тя претърпя няколко операции свързани с дихателната й система. Дори операция на носа, която й забраняваше да плува с месеци, съобщава „Дейли мейл“.

Принц Алберт заяви, че съпругата му много му липсва, на два пъти дори посети жена си в Южна Африка, но и това не спря слуховете. Плъзнаха клюки, че двамата са пред развод, още повече, че принцът не стоеше сам. На няколко пъти той се появи публично с Шарън Стоун. Присъствието на американската актриса на публични събития, разпали слуховете, че двамата с жена му са пред раздяла. И доведе до скоропостижно прибиране на принцесата в Монако.

Принцеса Шарлийн отново в болница сн. Инстаграм
Принцеса Шарлийн отново в болница сн. Инстаграм

Както изглежда състоянието й обаче не е добро. И продължава да се влошава. И Алберт призна това с плакатите на двете деца, които бяха показани на националния празник на Монако. По-късно принцът се появи с близнаците и сестра си принцеса Каролин, която ги придружи по време на парада и официалните събития. Междувременно отсъствието на Шарлийн се чувства все по-явно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.