Дженифър Лопес и Бен Афлек вдигат сватба: Все още вярвам в щастливото завинаги!

Дженифър Лопес готова отново да каже "Да" сн. NBC сн. You Tube
0

Дженифър Лопес е готова отново да каже „Да“

Май сме на път да чуем сватбени фанфари в Холивуд. Актрисата и певица Дженифър Лопес даде да се разбере, че би се омъжила отново за избраника си Бен Афлек. Въпреки че двамата така и не потвърдиха официално слуховете, че са сгодени, певицата заяви, че е готова за брак и за семейство. Отново.

Джен и Бен имат близо 20-годишна любовна история, която преживя доста възходи и падения. Певицата му върна първия пръстен седмици преди сватбата, за да се омъжи три пъти за други мъже – танцьора Оджани Ноа, музиканта Крис Джъд и певеца Марк Антъни. Връзката й с Каспър Смарт не стигна до брак, тъй като беше доста скоро след развода с Антъни, но с Алекс Родригес почти си каза „Да“. И единствено фактът, че годеникът й си е имал и друга по време на връзката им я накара да се откаже от сватбата. И да развали годежа, при това без особена тъга.

В интервю за сутрешното предаване „Today“, Дженифър получи въпрос от водещия, дали не би се омъжила отново. „Не знам. Да, предполагам. Познаваш ме, романтичка съм. Винаги съм била. Бил съм омъжена няколко пъти. И да, аз все още вярвам в щастливо завинаги. Със сигурност. На 100 процента“, сподели със смях певицата.

Тя и колегата й Оуен Уилсън бяха поканени да представят новия си филм „Омъжи се за мен“. Лентата явно е настроила звездата романтично, тъй като напоследък буквално се носи в облаците. И не спира да говори за нов брак.

Дженифър Лопес готова отново да каже "Да" сн. NBC сн. You Tube
Дженифър Лопес готова отново да каже „Да“ сн. NBC сн. You Tube

Според слуховете, Бен е предложил на Дженифър с диамант за близо половин милион долара. И дори малко отгоре. Той още пазел пръстена, който й подарил преди години. Двамата официално обявиха връзката си на фестивала във Венеция през септември. И въпреки че доскоро Джен твърдо отричаше намеренията си да се омъжва, явно е размислила…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.