Скандал разтърси ефира на Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Две красиви жени се скараха за мъж

Петъчния ефир на Би Ти Ви бе разтърсен от скандал.

Очевидно двете красавици на медията сметнаха, че петъчната сутрин е изключително удобен момент за скандал.

Би Ти Ви

Две красиви жени се скараха за мъж

Става въпрос за синоптичката Натали Трифонова и новата водеща на Би Ти Ви – Зейнеб Маджурова. Двете едва ли не се хванаха за гушите. Вероятно няма да ви е трудно да се досетите, че в основата на скандала бе мъж, при това световноизвестен.

Красивата синоптичка на Би Ти Ви обяви следващата тема в сутрешния блок на медията. Зрителите имаха възможността да видят папарашки снимки на Орландо Блум, запечатали момент, в който чете книга в парка.
По всяка вероятност книгата, на която се е спрял актьорът не е била от най-интересните, имайки предвид, че на един от кадрите е задрямал.

Според Натали Трифонова, Орландо Блум е „най-желаният мъж от всички жени“.
Новото лице на Би Ти Ви – Зейнеб Маджурова обаче далеч не мисли по този начин. тя веднага контрира колежката си, заявявайки, че изобщо не си пада по него. Нещо повече – Зейнеб допълни, че дори се чуди на жените, които не спират да въздишат по него.

Няма никакво съмнение, че думите й успяха да хвърлят в шок Натали Трифонова и това се изписа на лицето й. Тя изглеждаше не само изненадана от това, че новата й колежка не си пада по Блум, а дори се прочете и лека обида, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар