Колежка на Андре Токев направи скандално разкритие

Гласувайте за статията

Тя е категорична, че той не е виновен

Топ готвачката шеф Наталия Хитрина коментира случая със своя колега шеф Андре Токев. Тя заяви, че той няма проблеми с алкохола и добави, че не е чула да има подобно нещо.

Наталия Хитрина заяви, че двамата се познават много добре и той е страхотен човек. Тя добави за колегата си, че е изключително възпитан, човек с европейско мислене.

Пред „България Днес“ топ готвачката разкри и своята версия за случилото се. Според нея колегата й е стигнал до това положение заради приятели. Тя не вярва, че той би си позволил да седне зад волана след консумацията на толкова много алкохол. Тя предполага, че същата вечер е бил с компания и не проумява как приятелите му са го оставили да шофира в такова състояние. Според нея те са го насърчавали да изпие още едно.

Но въпреки всичко тя не оправдава постъпката на колегата си. Наталия споделя, че преди време едва не се озовала върху капака на колата на свой клиент, тъй като му забранила да шофира в нетрезво състояние. В крайна сметка успяла да го убеди, пише Хотарена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар