Лейди Би разкри кога и защо си е сложила ваксина! (виж тук)

Лейди Би се ваксинирала заради шоуто
0

Лейди Би се боцнала заради предаването!

Разбра се, че Малинката от шоуто „Маскираният певец“ е не друг, а скандалната Лейди Би. Бойка Щерева, както е името й по лична карта разкри, че се е ваксинирала против Ковид, само заради предаването.

Лейди Би
Лейди Би се ваксинирала заради шоуто

„Много се двоумях дали да си сложа ваксина преди това. Успяха да ме убедят, че е хубаво да го направя, и се имунизирах. Нямам никакви проблеми и сега не съжалявам“, разкри тя пред вестник „България Днес“.

Певицата се грижи за сина си в Пазарджик и е изоставила засега столицата и шумните сбирки. С участието си в „Маскираният певец“ Лейди Би се завърна в публичната сфера и отново чертае планове за следващи стъпки.

„Една от тях е да открия музикална академия или школа. Най-вероятно ще е тук, в Пазарджик. Въртят се още много идеи главата, но когато достигнат до определян етапи, ще стан ясни“, леко повдигна завесата Бойка.

Певицата е категорична, че в „Маскираният певец“ се е почувствала като истинска звезда. Определя своята маска като една от най-подвижните на сцената от врата надолу.

„Главата беше много тежка и се клатеше. Затова ми направиха допълнителни въженца, с които да се крепи по-стабилно. Видимостта е много малка и дори паднах на сцената“, добавя Щерева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.